Voiculescu a cerut mutarea într-o celulă mai mare, că nu mai are loc de cărțile pe care le-a scris

Cel mai prolific autor român din ultimii ani, turnătorul Felix – alintat ”domnul profesor Dan Voiculescu” de către pupincurișii săi de la Antene – stă din ce în ce mai prost cu spațiul în celulă. Voiculescu se plânge că efectiv nu mai are loc în celulă din cauza numeroaselor cărți pe care le-a scris în ultimele luni.

”Pentru cine nu știe, am cumpărat integral toate tirajele. Și e vorba de 10 cărți, deci în total câteva mii de exemplare”, spune Voiculescu. ”Și la câți profesori universitari scriu în momentul acesta pentru mine, în curând o să mă dea cărțile mele afară din celulă. Vreau să primesc o celulă mai mare, dar dacă nu se poate, accept și să fiu eliberat!”

Printre cei care scriu cărți pentru Voiculescu se află și Mircea Badea, care lucrează la un volum cu multe imagini, ”Cum am făcut primul milion de limbi date curului lui Voiculescu”. Mihai Gâdea, pe de altă parte, este tot mai panicat la gândul că profesorii universitari care îi scriu cărți lui Voiculescu sunt mai pupincuriși decât el și ar putea să-și piardă locul de prim-pupincurist al curului lui Voiculescu.

Scris de Calin
13 ianuarie 2016 14:01
Citește mai mult despre: inchisoare Voiculescu

Alte articole

Vezi mai mult