Voiculescu, acuzat că a făcut public birtul din Lehliu unde bagă mici generalii

Ministrul Sănătății Vlad Voiculescu este acum sub presiuni imense din partea colegilor din coaliția de guvernare pentru a părăsi postul, în urma gafei imense pe care a făcut-o zilele trecute. Încercând să facă un exercițiu de transparență în privința situației vaccinărilor și internărilor, acesta a făcut public și date extrem de secrete, cum ar fi birtul din Lehliu Gară, unde bagă mici generalii.

„Doar un om extrem de retardat, genul ăla căruia-i curge scuipat din gură, ar crede că Voiculescu a dezvăluit mare secrete cu unități militare, în condițiile în care zilnic deasupra noastră trec vreo 40 de sateliți militari de la vreo 7 națiuni diferite. Nimeni nu poate fi atât de prost și încă viu. Nu, problema e că s-a aflat unde-s micii ăia buni pentru generali. Și, repet, cine spune că Voiculescu a dezvăluit alte secrete militare sau ale serviciilor este foarte, foarte prost”, explică expertul militar Decebal Popescu.

Birtul din Lehliu unde snt micii ăia buni a fost multă vreme subiect de legendă, cam ca Laserul lui Coandă sau invazia rusă prin Bucovina din 1968. Acest secret bine păzit era accesibil doar celor mai slinoși și burtoși generali ai armatei române, și doar după urma de unsoare de pe buze în timp ce dădeau declarații la televizor puteai să știi că-i cunosc tainele.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

12 martie 2021 07:49
Citește mai mult despre: lehliu mici Militari secrete vlad voiculescu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult