De la aflarea rezultatelor parțiale ale alegerilor locale, Dan Voiculescu nu mai are stare în celula sa. Trântește, amenință și își smulge părul din cap de furie. „Dacă știam că ăștia votează penali, candidam fără să mă gândesc, nu contează orașul. Praf îi făceam”, spunea patronul Intact. 

voiculescu cu catuse.jpg

Acesta s-a lăudat că, spre deosebire de amatorii care au câștigat alegerile fiind doar în arest, cum ar fi primarul de Baia Mare, el este deja de doi ani la închisoare și mai are mult de stat. „Prideam cel puțin un mandat plin de primar fiind în continuare în pușcărie. La următoarele alegeri aș fi ieșit cu 90% din voturi”, spune acesta. 

Voiculescu mai este invidios și pe alți colegi din politică ce fac acum performanță deși sunt condamnați sau în curs de condamnare. „Uită-te la Dragnea, e condamnat și e șef de partid, Ponta e urmărit penal și a început să se pregătească pentru alegeri iar Băsescu, dușmanul meu de-o viață, și el anchetat, tot a scos câteva procente bune cu partidul lui de triști”, s-a plâns Voiculescu.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Monday, 06.06.2016 15:18 Politic

National Cinematografic