Voiculescu e sincer: „Nu ştiu limbi străine! Îi cunosc personal pe toţi cei care mă pupă în fund”

Într-un moment de maximă sinceritate, Dan Voiculescu a recunoscut public că nu ştie nici o limbă străină. „Am făcut recent un inventar al celor care îşi folosesc limba pentru a-mi face pe plac şi concluzia e clară: pe toţi îi cunosc personal, pe unii de mai mult timp, pe alţii de mai puţin. Adrian Ursu, nu că n-ar fi el bun, dar nu are vechimea unui Gâdea, de exemplu”, a povestit Voiculescu.

Deşi nu a vrut să dea detalii despre cât îl costă manifestările de iubire ale angajaţilor săi din Antene, Voiculescu a lăsat să se înţeleagă că nu atât de mult pe cât îşi imaginează lumea. „Când Badea se laudă cu salariul lui, nu trebuie să-l luaţi în serios, pentru că el e în nota lui obişnuită, mănâncă rahat”, a punctat şeful Antenelor.

Tocmai pentru că beneficiază de reduceri din partea angajaţilor care îi dau limbi, Voiculescu obişnuieşte să-i ia în vacanţe prin Europa sau SUA pe cei mai performanţi dintre ei. „Mihai Gâdea, care are un umor ieşit din comun, chiar glumea că ceea ce facem noi se cheamă lick building.”

Articolele TNR merg cel mai bine c-o bere TNR alături. Comand-o, c-avem livrare gratuită în toată țara.

Scris de Calin
5 noiembrie 2013 09:11

Alte articole

Vezi mai mult