Antena 3 s-a făcut de ruşine încă o dată! La scurt timp după ce Mihai Gâdea l-a păcălit pe Julio Iglesias jr. să spună “Jos Băsescu” în direct, stârnind indignarea celebrului Iglesias senior, Dan Voiculescu i-a sunat pe cei doi cântăreţi ca să îşi ceară scuze în numele postului pe care îl finanţează.

gadea_voiculescu_sevraj.jpg
Potrivit lui Voiculescu, Mihai Gâdea n-ar fi fost deloc în apele lui în timpul interviului cu Iglesias jr., fapt care i-a provocat ieşirea necontrolată. “Îmi pare foarte rău pentru ce s-a întâmplat, dar bietul Gâdea are nevoie în aceste momente de compasiune, nu de condamnare. Are o problemă, şi el o ştie, dar unele porniri nu le poţi ţine în frâu. Vorba aia: oricât de puternică ar fi fruntea, buzele sunt mereu mai cărnoase.”

“Mihai nu m-a mai pupat acolo unde îi place lui de mai bine de trei zile. Ştiţi de ce e în stare un dependent care nu-şi ia doza la timpul potrivit”, a spus finanţatorul Antenelor, deplângând sincer starea în care a ajuns prezentatorul TV de când închisoarea i-a răpit drogul preferat.

 “O să încerc să-i trimit măcar un pacheţel de cur ca să-l readuc pe linia de plutire, dar e foarte greu să strecori ceva atât de mare printre gratii.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Friday, 15.05.2015 20:53 Politic

National Cinematografic