În timp ce postul lui Ghiţă minte că “golanii” de duminică seară ar fi primit bani de la Soroş şi reptilieni, la Antena 3 chiar se dau 50 de lei de om şi 30 de câine! Contabilul lui Dan Voiculescu a aprobat în această dimineaţă recompensarea vedetelor trustului Intact pentru prestaţia exemplară din ziua protestelor.

sinteza_50_30_de_lei.jpg

“Am fost foarte recunoscători pentru aceste prime”, spune Dumitru Julă, angajat Antena 3. “Gâdea s-a dus să-şi cumpere ruj de cei 50 de lei. Badea a fost cam supărat că a primit doar 30 de lei şi a început să mârâie, dar l-au scărpinat pe burtă până s-a liniştit.”

“Din bucata mea de pâine am crescut un om şi-un câine”, a glumit Voiculescu, şuierând cu limba bifurcată şi retrăgându-se într-o crăpătură din zidul celulei.

Surse din trustul Intact spun că Mugur Ciuvică a fost cel mai nemulţumit. “Doar fiindcă nu-s nici om, nici căţel, n-am primit nimic. Ce, doar fiindcă-s nevertebrată, nu ştiu să latru?”, a bombănit acesta, investigând politic fundul unei conserve de pateu.Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Vasile | Monday, 23.01.2017 14:37 Politic

National Cinematografic