Voiculescu îşi recompensează vedetele după prestaţia de aseară: 50 de lei pentru Gâdea, 30 de lei pentru Badea

În timp ce postul lui Ghiţă minte că “golanii” de duminică seară ar fi primit bani de la Soroş şi reptilieni, la Antena 3 chiar se dau 50 de lei de om şi 30 de câine! Contabilul lui Dan Voiculescu a aprobat în această dimineaţă recompensarea vedetelor trustului Intact pentru prestaţia exemplară din ziua protestelor.

“Am fost foarte recunoscători pentru aceste prime”, spune Dumitru Julă, angajat Antena 3. “Gâdea s-a dus să-şi cumpere ruj de cei 50 de lei. Badea a fost cam supărat că a primit doar 30 de lei şi a început să mârâie, dar l-au scărpinat pe burtă până s-a liniştit.”

“Din bucata mea de pâine am crescut un om şi-un câine”, a glumit Voiculescu, şuierând cu limba bifurcată şi retrăgându-se într-o crăpătură din zidul celulei.

Surse din trustul Intact spun că Mugur Ciuvică a fost cel mai nemulţumit. “Doar fiindcă nu-s nici om, nici căţel, n-am primit nimic. Ce, doar fiindcă-s nevertebrată, nu ştiu să latru?”, a bombănit acesta, investigând politic fundul unei conserve de pateu.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
23 ianuarie 2017 14:01

Alte articole

Vezi mai mult