Voiculescu vrea să-l demită pe Băsescu pentru că ţara asta e prea mică pentru doi securişti

La scurt timp după ce a anunţat că Băsescu ar putea fi suspendat din nou la sfârşitul lui octombrie, Dan Voiculescu a explicat şi motivele pentru care îşi doreşte acest lucru. El spune că România este o ţară mult prea mică pentru ca doi securişti să fie în prim-planul vieţii politice. „Românii trebuie să aleagă: ori eu, ori Traian Băsescu”, a spus patronul Antenelor.

El a adăugat că România are nevoie de un preşedinte-ascultător, nu de unul jucător, cum se consideră Băsescu. „Am o experienţă de ani de zile în ascultat ce spun românii”, s-a lăudat Voiculescu, „ceea ce mă recomandă din plin pentru funcţia de preşedinte-ascultător al României”.

Voiculescu a promis că, în caz că nici de data asta Băsescu nu va fi demis, el se va retrage definitiv din Securitate. „Spre deosebire de Crin Antonescu, care nu şi-a ţinut promisiunea de a se retrage din politică, eu chiar mă voi ţine de promisune. O să prezint public demisia mea din Securitate în caz că Băsescu rămâne în continuare la Cotroceni”, a spus Dan Voiculescu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
30 august 2012 16:08
Citește mai mult despre: Basescu Cotroceni Securitate Voiculescu

Alte articole

Vezi mai mult