Abia ce au votat interzicerea fumatului în cluburi și baruri, că parlamentarii deja pregătesc cea mai odioasă lege posibilă: interzicerea masturbării în spații închise! Dacă se va aproba, bărbații se vor vedea nevoiți să iasă afară de fiecare dată când simt nevoia să se autosatisfacă.

masturbare_interdictie.jpg ”Scandalos!”, a reacționat șeful bărbaților de pretutindeni. ”Dracului, de fumat te mai poți lăsa, dar de masturbare n-ai cum. N-AI CUM! Ține de stilul nostru de viață, nu e ceva opțional. Ăla care a venit cu legea e bătut în cap! Mai mult ca sigur e impotent, altfel nu se explică cum a putut propune așa ceva.”

Șeful bărbaților de pretutindeni atrage atenția că, dacă va trece, proiectul anti-masturbare va arunca țara în haos. ”Se spune despre fumătorii care se lasă că sunt extrem de iritați în prima lună fără țigări. Să vedeți un bărbat care nu s-a mai masturbat de câteva săptămâni cum e! De vreo 10 ori mai violent și mai recalcitrant. Va fi război civil în țara asta!”, a avertizat acesta.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Tuesday, 15.12.2015 19:06 Politic

National Cinematografic