Vot cu surprize în parlament: În loc să-i ridice imunitatea unui coleg, deputaţii şi-au dublat salariile

Uşoară confuzie la Parlament, unde în urma unui vot pentru ridicarea imunităţii unuia din sutele de colegi corupţi, la numărarea bilelor s-a tras concluzia că trebuie dublate salariile parlamentarilor. Reluarea votului nu a fost posibilă, pentru că, potrivit legii, după fiecare 5 minute de dezbateri, Parlamentul intră automat în vacanţă timp de 3 luni.

“Românii ar trebui să se bucure că reprezentaţii lor au arătat că au conştiinţă şi s-au prezentat în plen, votând în unanimitate. Că a ieşit dublarea salariilor, probabil aşa a vrut Dumnezeu”, a declarat Valeriu Zgonea. Experţii spun că votul nu ar trebui reluat, pentru că e foarte probabil ca după altă numărătoare să reiasă că trebuie schimbat parcul auto al Parlamentului, prin achiziţionarea de limuzine noi.

“Mai bine hai s-o lăsăm aşa. Cât să tot ridicăm imunităţi? Dacă o ţinem aşa, în 2 zile rămânem fără deputaţi, ne arestează pe toţi”, a mai spus Valeriu Zgonea, preşedintele Camerei Deputaţilor. Acesta şi-a cerut scuze faţă de reporteri, pentru că trebuia să plece cu grupul parlamentar PSD la un congres-turneu al socialismului, care va avea loc în perioada Revelionului în Bali, Miami şi Caraibe.

Times New Roman e pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV! Dacă ai ratat ediția de duminică, urmăreşte-o acum în secţiunea Times New Roman TV.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
3 decembrie 2014 15:48
Citește mai mult despre: Bali Camera Deputatilor PSD Valeriu Zgonea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult