Votanții AUR, revoltați că pe buletine nu erau Mihai Viteazul, Ștefan cel Mare și Vlad Țepeș

Partidul extremist AUR se îndreaptă spre un veritabil dezastru electoral! Potrivit unui exit-poll realizat de babele care stau la gard în faţa unei secţii de votare, numeroşi alegători au fost dezamăgiţi că pe lista AUR de pe buletinul de vot nu se află preferaţii lor, Mihai Viteazul, Ştefan cel Mare şi Vlad Ţepeş, ci nişte indivizi de care n-a auzit nimeni niciodată, nici măcar în materia pentru olimpiada de istorie.

„Era plin de afişe cu Vlad Ţepeş la noi în sat. Normal că m-am dus să votez cu Vlad Ţepeş, că de mic copil am auzit că a făcut treabă, s-a bătut cu turcii, cu chinezii, cu bicicliştii, chestii din astea serioase, care ne afectează pe toţi”, spune Ninel Mirel, votant din comuna Ficăţei, judeţul Ialomiţa. „Am întors hârtia aia pe toate părţile, ia-l pe Vlad Ţepeş de unde nu-i. Cred că l-au scos ăştia din alegeri că era prea serios. Mi-am anulat votul, dă-i în mă-sa.”

„Pe mine nu mă interesează politica, dă-o-n p… mea! Da’ să mor dacă vă mint, toată ziua s-au auzit bocete din partea aia unde e secţia de vot. Cică ‘unde eşti tu, Ţepeş doamne!’ Bă, dă-o dracu’. Mă întreb şi eu ca omul, ăştia oare nu ştiu că Vlad Ţepeş a fost decapitat la sfârşitul lunii decembrie 1476 şi înhumat cel mai probabil pe amplasamentul actual al mănăstirii Comana?”, povesteşte nea Costel, beţiv din Gara de Nord.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
9 iunie 2024 09:58
Citește mai mult despre: alegeri mihai viteazul Stefan cel Mare vlad tepes

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult