Vrăjitoarea care i-a dat blestemul ăla bun lui Tudorel, premiată cu 10.000 de euro

Mulți oameni de toate vârstele i-au trimis blesteme lui Tudorel Toader, rectorul ăla semi-imbecil care a fost Ministrul Justiției și a eliberat sute de violatori și criminali pe motiv că o duc greu în pușcărie. Dar doar unul a reușit să dea un blestem atât de bine plasat încât Gargamelul național a intrat în spital cu un AVC și o semi-pareză.

„Am început de azi dimineață procedurile de identificare a vrăjitoarei care a dat acest blestem super-eficient și am descoperit-o pe doamna vrăjitoare Etiopia, care dezleagă cununiile, scoate argintul viu, dă la ghioc și se mândrește cu o rată de succes de cel puțin 67% în ultimele două trimestre. I-am oferit premiul de 10.000 de euro pentru că l-a câștigat pe merit”, a declarat Dorin Damian, liderul unui ONG care se luptă pentru o justiție mai puțin coruptă.

Vrăjitoarea Etiopia a fost întrebată dacă nu poate face un blestem similar și pentru Ion Iliescu dar aceasta a răspuns că este peste puterile ei. „Deși puterea mea vine din adâncuri, n-am călătorit chiar atât de mult în abis, n-am cunoscut atât de puternic răul cât să mă pot lupta cu un asemenea demon. Poate peste vreo 25-30 de ani când o să fie mai slăbit”.

Scris de Ef
5 august 2019 13:08
Citește mai mult despre: tudorel

Alte articole

Vezi mai mult