Walt Disney exultă după numirea lui Victor Ponta în funcţia de premier

Explozie de bucurie la Walt Disney! Nominalizarea lui Ponta pentru un nou mandat în fruntea Guvernului a fost primită cu entuziasm de îndrăgitele personaje Disney, care au petrecut până spre dimineaţă. Ba, mai mult, producătorii de la Walt Disney au anunţat în premieră că vor lansa la anul o serie de filme inspirate din activitatea premierului, intitulată „Năzbâtiile lui Victor Ponta în fruntea Guvernului”.

„Umorul este garantat, iar scenariul se va scrie extrem de uşor, pentru că are la bază fapte reale. S-ar putea să-i găsim un rol chiar şi lui Crin Antonescu, este un personaj savuros, care va aduce multe zâmbete pe chipul copiilor. Va exista, bineînţeles, şi un personaj negativ, în persoana lui Traian Băsescu”, spun producătorii de la Disney.

Ponta a primit chiar şi o scrisoare de felicitare, semnată de toţi viitorii săi colegi de platou, Goofy, Pluto, Clarabelle Cow sau Donald Duck. „E cel mai frumos cadou pe care îl puteam primi înainte de Crăciun”, spune Ponta. „Mă simt ca un copil care tocmai a primit jucăria sa preferată, la care visa de luni de zile.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
18 decembrie 2012 15:12

Alte articole

Vezi mai mult