Wikileaks va publica secretele unei alimentaţii sănătoase

Julian Assange a anunţat că a intrat în posesia unor telegrame care conţin sfaturi pentru slăbit. Mesajele au fost trimise de ambasadorii americani către Departamentul de Stat, imediat după sărbători, când toată lumea se întoarce din vacanţă cu câteva kilograme în plus.

Telegramele sunt extrem de importante pentru siguranţa naţională, deoarece o alimentaţie sănătoasă poate oricând să prevină un atac cerebral. Julian Assange spune însă că demnitarii americani nu au niciun drept să ascundă conţinutul mesajelor. Poporul trebuie să ştie cine sunt politicienii care îl conduc şi ce mănâncă ei.

Mulţi sunt de părere că Wikileaks pune întreaga ţară în pericol dacă publică secretele unei alimentaţii sănătoase. Iată ce declară un politolog care a vrut să-şi păstreze anonimatul:

“Dacă pui secretele alea pe net, nu doar americanii le află, ci şi teroriştii arabi. Să nu se mire nimeni dacă de mâine vedem atentatori sinucigaşi care mănâncă trei mese regulate pe zi, evită zahărul alb şi fac exerciţii aerobice în colanţi. Vă spun eu, ăştia or să trăiască o sută de ani, parcă văd că ne îngroapă pe toţi!”

Scris de TNR
31 ianuarie 2011 16:01

Alte articole

Vezi mai mult