Wow! Cîțu l-a demis pe Patriarh: ”A greșit big time la slujbă, nu m-a pomenit”

Premierul Cîțu e de neoprit. În această dimineață l-a demis pe Patriarhul Daniel, pentru ”grave neglijențe în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu”, potrivit comunicatului oficial. Cîțu îl acuză pe Patriarh că n-a zis absolut nimic de el în slujba duminicală: ”A greșit big time. Nici nu m-a asemuit cu arhanghelii, nici n-a mulțumit lui Dumnezeu că am dat României creșterea economică de 13%. E un Patriarh toxic!”, a declarat premierul Cîțu.

Cîțu s-a arătat indignat și de faptul că Patriarhul a refuzat să declare că măreața Catedrală a Neamului a fost construită în mandatul lui Cîțu. Patriarhul nu a contestat demiterea, ci doar s-a rezumat să spună că ”Mai vedem. Un prost care nu știe să facă bani nu cred că are viitor în țara asta”.

Surse de la Patriarhie confirmă că fix înainte să primească ordinul de demitere, Patriarhul ar fi pus un blestem greu pe capul premierului, Acatistul Șomerului, semn că în curând premierul va reveni pe salariul lui de 300 de dolari pe care îl avea înainte să intre în politică.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
12 septembrie 2021 12:55
Citește mai mult despre: cîțu Patriarh

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult