Zăcământ impresionant de marmură descoperit în vila lui Videanu

Pedelistul Adriean Videanu stă pe o avere! În vila sa din Snagov a fost descoperit cel mai mare zăcământ de marmură din estul Europei. În plus, avem de-a face cu o marmură gata prelucrată, astfel că costurile de exploatare ar fi infime comparativ cu cele din alte cariere de marmură care sunt în exploatare la momentul actual.

„E uimitor câtă marmură se află în vila lui Adriean Videanu!”, a exclamat uluit un reputat geolog. „Practic, marmura de acolo poate asigura necesarul de marmură al României pentru următorii 174 de ani. Domnul Videanu poate deveni cel mai bogat român, dacă nu cumva este deja.”

Singura problemă este că, din motive inexplicabile, toţi cei care încearcă să exploateze marmura se trezesc peste noapte că muncesc în zadar. „Păţim ca meşterul Manole”, se plânge un inginer. „Toată marmura scoasă de acolo se întoarce peste noapte la locul ei iniţial, iar utilajele noastre dispar fără urmă. Există o legendă care spune că singura şansă să exploatăm zăcământul este să-l zidim pe domnul Videanu undeva în cariera de marmură.”

Scris de Calin
21 octombrie 2013 10:10

Alte articole

Vezi mai mult