Câteva zeci de fotografi care au asistat la întâlnirea dintre Klaus Iohannis şi Angela Merkel se plâng că obiectivele aparatelor foto din dotare “au plesnit pur şi simplu”, transmite cotidianul german Die Wurst.

iohannis_merkel_zambet.jpg
Potrivit experţilor, tragedia s-a fi petrecut în momentul în care cancelarul german şi preşedintele României ar fi zâmbit amândoi în acelaşi timp. “Sticla din care sunt confecţionate obiectivele foto nu are cum să reziste la o asemenea tensiune”, spune Hans Arschrotz, proprietar al unui service de camere foto din Berlin.

“Când şi-au zâmbit, scremetul s-a auzit până în Polonia”, povesteşte, vădit afectat, un jurnalist german. “Pe urmă au sărit cioburi în toate direcţiile, de la toate aparatele foto îndreptate spre Iohannis şi Merkel. E o minune că n-a fost nimeni rănit grav!”

"Slavă domnului că nu şi-au făcut şi cu ochiul", a adăugat unul dintre medicii care au acordat îngrijiri persoanelor surprinse de zâmbet.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Friday, 27.02.2015 21:15 Politic

National Cinematografic