Zeci de manechine au sfidat frigul şi au ieşit în bikini pe stradă ca să-l susţină pe Radu Mazăre

Vestea că Radu Mazăre este urmărit penal de procurorii DNA pentru abuz în serviciu a mobilizat manechinele şi piţipoancele din Constanţa. Sfidând gerul de afară, susţinătoarele primarului constănţean au ieşit doar în bikini în faţa sediului DNA Constanţa, pentru a-şi arăta susţinerea faţă de Mazăre.

„A fost o decizie spontană”, a explicat o susţinătoare a lui Mazăre. „Chiar dacă iniţial am vrut să ne îmbrăcăm normal, de iarnă, am renunţat repede la idee, de frică că nu o să fim recunoscute de domnul primar Mazăre. El ne ştie fie în biniki, fie goale, pe una n-a văzut-o îmbrăcată normal. Or, chiar goale nu puteam să apărem pe stradă, că riscam să fim amendate de poliţişti.”

Şi abordarea manechinelor chiar a funcţionat. La ieşirea din sediul DNA, Radu Mazăre le-a recunoscut pe toate şi s-a dus direct la ele. Tacticos, şi-a scos agenda personală şi le-a programat pe toate într-o cameră de hotel, nu se ştie exact pentru ce. În orice caz, e vorba de ceva pozitiv, pentru că absolut toate manechinele chicoteau fericite când Radu Mazăre le trecea numele în agendă.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
5 februarie 2014 13:02

Alte articole

Vezi mai mult