Zero la infrastructură! Un sat din Apuseni e atât de izolat că Iohannis n-a decorat pe nimeni acolo

Ați tot auzit de sate românești fără curent, fără apă curentă, gaz, canalizare, drumuri asfaltate, dispensare medicale, veterinar. Dar asta e nimic. În România există un sat atât de izolat că președintele Iohannis n-a decorat pe nimeni de acolo. În timp ce alte localități au chiar și 20-30 de oameni decorați de președinte, în Surupatele, Alba, nu s-a dat nimic. Oamenii sunt atât de înapoiați că își fac singuri țuica pe care o beau la cârciumă și încă au sclavi țigani.

Satul a fost prosper pe vremea dacilor și a atins un maxim de înflorire în timpul ocupației romane, când avea drumuri, poduri și chiar și iluminat public. După o perioadă de năvăliri, fanarioți, comuniști și PSD-iști, dar și o alunecare de teren, în prezent satul e complet izolat de restul lumii și nici măcar procurorii DNA nu pot ajunge la primărie să investigheze manțogăriile din ultimii ani.

Administrația prezidențială a luat însă act de situația satului și consilierul Dan Mihalache a făcut deja un plan de acțiune: Palatul Cotroceni va achiziționa drone, cu care va lansa decorații pe deasupra satului, idee care l-a făcut pe Iohannis să declare că el urmărea cu atenție și preocupare situația, atât din Florida cât și din Antalya.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
4 aprilie 2016 10:04
Citește mai mult despre: decoratii drumuri infrastructura iohannis

Alte articole

Vezi mai mult