Zgonea demisionează din Parlament: “Încep însămânțările de primăvară și e nevoie de mine pe tractor”

Decât al treilea om în stat, mai bine primul pe ogor! Valeriu Zgonea a anunţat recent că demisionează de la şefia Camerei Deputaţilor, după pensionarea celuilalt tractorist din satul său natal. Potrivit unor surse din PSD, acesta se pregăteşte deja pentru însămânţările de primăvară şi, din păcate, nu poate fi convins să rămână la Parlament.

“Mă simt ca într-o tragedie greacă, rupt între dragostea faţă de aleşii mei şi datoria faţă de tarlaua strămoşească”, a mărturisit Zgonea, aranjându-şi pe raft trofeele şi medaliile obţinute în tinereţe, la diferite campionate de tractorism. “Când am plecat la Bucureşti, am depus un jurământ – că orice s-ar întâmpla, nu voi lăsa în paragină ogorul satului. Sunt un om al tractorului, a sosit clipa să îmi înfrunt destinul.”

Apropiaţii spun că, în ultimul timp, lui Zgonea i-ar fi apărut chiar şi câţiva strămoşi în vis, însă zgomotul tractorului îl împiedica pe preşedintele executiv al PSD să înţeleagă ce vor aceştia să-i transmită. “A fost foarte necăjit atunci, l-am auzit până noaptea spărgând ceapă şi suspinând”, povesteşte un alt deputat.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
30 martie 2016 14:03
Citește mai mult despre: agricultura insamantari Parlament tractor Zgonea

Alte articole

Vezi mai mult