Zgonea la recepţie la Ambasada Franţei. A simţit miros de brânză şi s-a scuzat că-i put picioarele

Gafă tipică a președintelui Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, la recepția oferită de Ambasada Franței cu ocazia zilei naționale. Când au venit antreurile și s-a pus brânza pe tavă, deputatul român a tresărit brusc, s-a scuzat că-i put picioarele și a încercat să și le spele în bideul soției ambasadorului.

„Am intrat la baie să mă aranjez și acolo am dat de dl. Zgonea, cu pantalonii suflecați până la genunchi, era apă în toată baia și el încerca să se spele. Ciorapii erau atârnați la uscat pe drapelul de ceremonii”, a povestit soția ambasadorului. Aceasta s-a arătat deranjată și de faptul că Zgonea l-a văzut pe ambasador îmbrăcat în frac și l-a confundat cu un chelner și i-a propus să bage la vânzare câteva kile de vin de Segarcea, să facă jumi-juma profitul.

Președintele Camerei Deputaților a venit la recepție și cu un borcan de muștar de Tecuci ascuns în sacou, că nu-i plac langustele fără muștar. „Altfel a fost extrem de politicos, a salutat pe toată lumea cu Buongiorno și Che faci ragața”, a spus un oficial al ambasadei.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
14 iulie 2015 18:07

Alte articole

Vezi mai mult