Toţi procurorii simt că momentul arestării lui Ponta se apropie și niciunul nu vrea să plece în concediu! Mai mult, sute de procurori din toată ţara au trimis cereri de angajare la DNA. Mulţi vor să lucreze part-time, sau să facă măcar un internship la DNA, doar-doar au satisfacţia de a contribui la băgarea la pârnaie a marelui ticălos pesedist.codruta_kovesi.jpg

S-a ajuns până acolo încât un procuror DNA și-a sunat colegul de pe o cartelă preplătită, pretinzând că e un vecin, ca să-i spună că are inundație în bloc și până să se prindă colegul că e păcăleală, el i-a întocmit lui Ponta vreo 2 rechizitorii, profitând că a rămas singur în birou.

Cu toate astea, procurorii spun că la cât a furat, mințit și înșelat Ponta, e de lucru pentru toți procurorii din DNA. Șefa Codruța i-a calmat pe subordonați, spunându-le clar că ea îi va pune personal cătușele lui Ponta și că n-are nevoie de ajutor pentru asta: ”Dacă se opune, îi rup spinarea cu propriile cârje. Avantajul va fi că nu va simți nimic când va fi sodomizat de colegii de celulă”, a declarat Codruța Kövesi.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Tuesday, 14.07.2015 01:31 Politic

National Cinematografic