Zis și făcut! Un dâmboviţean trimis de părinţi la furat s-a dus și s-a înscris în filiala locală a PSD

Evenimentele de pe scena politică autohtonă l-au bulversat pe un tânăr dâmbovițean nu foarte inteligent de felul lui. Trimis de părinții lui la furat, pe principiul că oricum pesediștii îi scapă pe toți de închisoare, tânărul n-a spart vreun magazin, vreo mașină sau un apartament, ci s-a dus glonț spre filiala locală a PSD și s-a înscris în partid.

”Gata, sunt la furat oficial!”, le-a spus dâmbovițeanul părinților, arătându-le extrem de mândru carnetul roșu de membru PSD, timp în care a profitat de uluiala lor și i-a făcut la buzunare, așa cum a fost învățat de pesediști. Desigur, tot ce-a furat de la părinți va trebui să predea la sediul PSD a doua zi, dar mai marii filialei locale i-au promis că pe viitor va putea păstra un procent din ceea ce fură.

”La o primă impresie ești tentat să spui că dâmbovițeanul este un tâmpit, că nu l-a dus capul să înțeleagă ce l-au trimis părinții să facă”, spune sociologul Decebal Popescu. ”Dar, dacă ne gândim bine, tâmpitul a făcut exact ce trebuia: nu doar că prin intrarea în PSD s-a dus practic la furat, dar fiind și uluitor de prost are toate șansele să devină un lider important al partidului, poate chiar premier, ca actuala proastă care ocupă momentan această funcție.”

Scris de Calin
31 ianuarie 2018 13:01
Citește mai mult despre: furat PSD

Alte articole

Vezi mai mult