Ziua Americii, sărbătorită cu atacuri cu drone în numeroase zone de conflict

Americanii din toată lumea au sărbătorit ziua lor națională lansând atacuri cu drone în numeroase zone de conflict din Asia, Africa și părți din America de Sud. Mii de cetățeni neamericani au participat la aceste festivități când le-au explodat artificiile în gospodărie.

La sărbătoare au participat nu doar soldații americani ci și membri ai serviciilor secrete care au organizat atentate și lovituri de stat în mai multe țări de pe continentul africat. În Peninsula Arabă liderii de stat au ciocnit un pahar de petrol cu șefii companiilor petroliere cu care au contract și și-au urat unii altora „La mulți ani”.

Întrucât anul acesta ziua Americii a picat duminică, în SUA nu s-au mai organizat focuri cu mitraliera în școli, având loc doar câteva atentate modeste la două biserici și o sinagogă. Teroriștii musulmani n-au mai putut striga tradiționalul „Death to America” pentru că nu-i auzea nimeni în vacarmul făcut de Black Lives Matter care cereau spânzurarea albilor și tăierea completă a fondurilor poliției.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

4 iulie 2021 13:32
Citește mai mult despre: atac armat american drone ziua Americii

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult