Autoritățile au luat o decizie fără precedent! Sătui de falsul patriotism afișat de români cu ocazia Zilei Naționale, guvernanții au decis să schimbe data sărbătorii, din 1 decembrie, în 29 februarie, astfel încât aceasta să aibă loc o dată la patru ani, precum Olimpiada, Campionatul Mondial, sau partida de sex a lui Mihai Trăistariu.

ziua_nationala_parada_tancuri.jpg “În fiecare an, de 1 decembrie, se umflă patriotismul în oameni, ca tărâța-n vacă, și știm cu toții cât poate suferi o vacă din cauza asta. Iar pentru patriotism în exces nu există Triferment. E mult mai sănătos ca Ziua Națională să fie sărbătorită ceva mai rar, gen o dată la patru ani, să mai aerisim puțin. 29 februarie e ziua perfectă. În caz că nici așa nu e suficient de rar, o vom muta pe 32 ianuarie sau 0 august. Sunt destule date disponibile”, spune un oficial din Guvern.

Românii nu au primit cu bucurie vestea. "Patru ani e mult, dom'le, uiți că ești român, mucegăiește steagul în debara. Plus că ne e și nouă poftă de fasole gratis, cum să mănânci fasole gratis din patru în patru ani? E inadmisibil", a declarat un împătimit al patriotismului.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Luchian | Tuesday, 02.12.2014 18:27 Politic

National Cinematografic