Ziua Naţională va fi mutată pe 29 februarie: “Falsul patriotism ne ajunge pentru patru ani”

Autoritățile au luat o decizie fără precedent! Sătui de falsul patriotism afișat de români cu ocazia Zilei Naționale, guvernanții au decis să schimbe data sărbătorii, din 1 decembrie, în 29 februarie, astfel încât aceasta să aibă loc o dată la patru ani, precum Olimpiada, Campionatul Mondial, sau partida de sex a lui Mihai Trăistariu.

“În fiecare an, de 1 decembrie, se umflă patriotismul în oameni, ca tărâța-n vacă, și știm cu toții cât poate suferi o vacă din cauza asta. Iar pentru patriotism în exces nu există Triferment. E mult mai sănătos ca Ziua Națională să fie sărbătorită ceva mai rar, gen o dată la patru ani, să mai aerisim puțin. 29 februarie e ziua perfectă. În caz că nici așa nu e suficient de rar, o vom muta pe 32 ianuarie sau 0 august. Sunt destule date disponibile”, spune un oficial din Guvern.

Românii nu au primit cu bucurie vestea. „Patru ani e mult, dom’le, uiți că ești român, mucegăiește steagul în debara. Plus că ne e și nouă poftă de fasole gratis, cum să mănânci fasole gratis din patru în patru ani? E inadmisibil”, a declarat un împătimit al patriotismului.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Luchian
2 decembrie 2014 16:27
Citește mai mult despre: 1 Decembrie patriotism Ziua Nationala

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult