Zvonuri că Putin ar fi mort: „De o săptămână n-a mai căzut nimeni pe geam”

O stare de tensiune nefirească se întinde peste Rusia odată cu zvonurile că liderul suprem, Vladimir Putin, ar fi decedat! De mai bine de o săptămână, nimeni n-a mai căzut pe geam în întreaga ţară iar surse apropiate Kremlinului spun că nu îşi pot explica ciudatul fenomen.

„Să nu ne pripim. Faptul că nimeni n-a mai căzut accidental pe fereastră nu spune nimic. Poate că domnul Putin şi-a luat o binemeritată vacanţă, sau poate testează o otravă nouă, ale cărei efecte se văd doar în timp. Eu nu m-aş grăbi să-l critic, e posibil să fie viu, sănătos şi perfect capabil să… ştiţi voi, să cădem toţi din greşeală de la etajul 14 într-o clipită”, a declarat Huian Sukov, adjunctul vice-suplinitorului prim-aghiotantului preşedintelui rus.

„Probabil vânează tigri, pilotează elicoptere, înoată cu focile, cu belugile, cu balubele, ştiţi voi, chestii serioase de preşedinte. Sau poate îşi reîmprospătează botoxul. Cert e că nu m-aş grăbi să mă apropii de geam”, confirmă un alt supus al liderului de la Kremlin.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
22 ianuarie 2021 16:00
Citește mai mult despre: Putin rusia

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult