Deşi Vladimir nu a mai apărut în public de aproape o săptămână, zvonurile privind moartea sa sunt complet nefondate! O spun mai multe personaje apropiate preşedintelui rus, printre care fostul şef de stat Nicolae Ceauşescu şi îndrăgitul cantautor Elvis Presley.

putin_si_ceausescu.jpg
Contactat de reporteri, Ceauşescu declară că s-ar fi întâlnit cu Putin chiar aseară, la un dineu organizat de Michael Jackson în cinstea prietenului lor comun, Tupac. “Vladimir părea puţin tulburat de evenimentele din ultima vreme, dar nu se pune problema să fie bolnav. E mai mult decât OK. Crapă de sănătate!”, a afirmat “nea Nicu”.

Elvis Presley a confirmat spusele fostului dictator, adăugând: “Şi despre mine, şi despre John (n.r. = John Lennon) s-au lansat de-a lungul timpului zvonuri răutăcioase, cum că am fi murit. Unele dintre aceste bârfe macabre erau de-a dreptul fanteziste. Era doar o chestiune de timp până să înceapă să se vehiculeze asemenea poveşti şi despre confratele nostru, mr. Putin. Asta înseamnă că a devenit celebru!”

“Recunosc, despre Fidel Castro nu sunt sigur. N-a mai venit la serile noastre de poker de vreo lună de zile”, a adăugat regele rock’n’rollului.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Friday, 13.03.2015 10:56 Politic

National Cinematografic