adrian_cristea_steauaProbabil pentru prima dată în istorie, un fotograf român are reale şanse să câştige premiul Pulitzer. Este vorba de un paparazzo independent, care a reuşit să-l fotografieze pe proaspătul stelist Adrian Cristea în timp ce juca fotbal. Imaginea a fost vândută unui tabloid pentru o sumă colosală, ce depăşeşte 100.000 de euro.

„Probabil cea mai importantă imagine de la momentul în care Neil Armstrong a păşit pe Lună încoace. Adrian Cristea jucând fotbal este mai tare decât Andreea Esca cu fluturaşul de salariu în mână sau Mircea Badea în timp ce l-ar pupa în cur pe Băsescu. Imaginea mileniului III, fără doar şi poate”, nu s-au ferit să decreteze specialiştii media.

Mulţi acuză însă că e vorba de o înscenare, că totul a fost regizat. „Adrian Cristea nu mai joacă fotbal de ani de zile şi nu văd ce motiv ar fi avut s-o facă acum. Probabil s-a înţeles cu paparazzo-ul, la fel cum a făcut Botezatu acum câţiva ani, când s-a lăsat filmat în timp ce simula că îi linge sânii Biancăi Drăguşanu în pădurea Băneasa”, spun cârcotaşii.
Scris de Calin | Wednesday, 21.08.2013 08:35 Sport

National Cinematografic