ciomu_urgentaDupă ce s-a constat că mai mulţi dintre suporterii maghiari răniţi în incidentele avute cu jandarmii au probleme în zona inghinală, la spitalul unde primesc îngrijiri ungurii a fost chemat de urgenţă doctorul Ciomu. „Fă ce ştii tu cel mai bine! Oricum, nu e mare lucru de tăiat, că sunt mici”, i s-a transmis scurt reputatului tăietor de penisuri român.

Pentru eficientizarea procedurii, intervenţia doctorului Ciomu va fi făcută fără anestezie. „Oricum, majoritatea sunt prea beţi ca să simtă ceva, aşa că nu voi întâmpina probleme, sunt aproape sigur de asta”, a dat asigurări doctorul Ciomu. „Iar dacă vor simţi ceva, măcar îşi vor aduce aminte de mine, vor duce numele meu peste hotare.”

Doctorul Ciomu va rămâne la dispoziţia spitalului în continuare, în caz că în timpul partidei sau după terminarea ei vor apărea şi alţi răniţi printre suporterii maghiari. Preventiv, el le va împărtăşi secretul său şi altor doctori, în caz că nu va face singur faţă procedurii de tăiere a penisurilor suporterilor din ţara vecină şi prietenă, Ungaria.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Friday, 06.09.2013 17:51 Sport

National Cinematografic