cristescu_bonuri_masaAcuze la adresa arbitrilor se aduc nu doar în Liga I, ci şi în eşalonul secund. Ultimul scandal îi are în prim-plan pe oficialii Rapidului, care sunt acuzaţi că ar fi cumpărat arbitrul partidei de ieri, câştigată cu 1-0 în faţa Unirii Tărlungeni, cu bonuri de masă.

„Înainte de meci, patronul Rapidului a intrat în cabina arbitrilor”, acuză Laszlo Balint, antrenorul celor de la Unirea Tărlungeni. „La intrare, avea un teanc de bonuri de masă, se vedeau pentru că le-a lăsat ostentativ să îi iasă din buzunar, iar când a ieşit nu le mai avea. E clar că a mituit arbitrii cu bonurile alea de masă, altfel de ce le-ar fi dat un penalty inventat rapidiştilor?”.

Oarecum surprinzător, şi jucătorii Rapidului sunt deranjaţi de gestul patronului Nicolae Cristescu. „În loc să cumpere arbitrul, mai bine ne promitea nouă, jucătorilor, câte un bon de masă de căciulă drept primă de victorie şi vă asigur că pentru bonul ăla de masă muream pe teren. Obţineam tot 3 puncte, dar măcar azi ne lăfăiam cu eugenii şi pufuleţi”, a răbufnit Daniel Pancu.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Thursday, 19.09.2013 11:18 Sport

National Cinematografic