prodanca_la_hotelPentru că la Basel îşi joacă ultima şansă la primăvara europeană, Steaua încearcă în Liga Campionilor ceea ce reuşeşte atât de bine în Liga I: să obţină victoria cu ajutorul arbitrilor. Cel puţin asta se înţelege din imaginile unui paparazzo, care a surprins-o pe Anamaria Prodan intrând în camerele de hotel ale arbitrilor partidei de diseară.

Soţia lui Reghe, îmbracată casual, ca o centuristă, a petrecut aproximativ o oră în fiecare cameră, între vizite trecând şi pe la automatul de prezervative amplasat în hotel. În tot acest timp, ca să nu fie singur, Reghecampf a stat în cameră împreună cu Meme Stoica, comandând room service-ului de mai multe ori frişcă şi şampanie.

După ce imaginile au apărut în presă, Reghe a precizat că vizita soţiei sale în camerele arbitrilor nu are nici o legătură cu partida de diseară. „Să nu credeţi că Anamaria a mers la arbitri ca să aranjeze meciul cu Basel”, insistă antrenorul Stelei. „Nu, a mers în interes strict personal, să-şi satisfacă anumite nevoi şi plăceri. Asta a fost tot, nimic mai mult!”
Scris de Calin | Wednesday, 06.11.2013 12:48 Sport

National Cinematografic