prodanca_la_hotelCunoscuta agentă FIFA Ana Maria Prodan a fost susprinsă de paparazzi în timp ce se impresaria cu un fotbalist în incinta unui hotel. Soţia lui Reghekampf susţine că e treaba ei cu cine se impresariază, mai ales că soţul ştie toate comisioanele.

"Au năvălit peste mine chiar când strigam de plăcere că e cea mai tare impresariere din viaţa mea. Sunt lipsiţi de respect îngălaţii ăştia de paparazzi. Dacă n-ar fi impresare ca mine, ei n-ar avea de unde să încaseze banii de şomaj", susţine Prodanca.

Fotbalistul cu care se impresaria Prodanca declară inocent că el s-a prezentat pentru o evaluare, iar doamna Prodan i-a spus că la ea examenul fizic e eliminatoriu.

"Mi-a spus că am de dat mai multe probe, inclusiv pe aparate. Ce era să fac? Până să mă dezmeticesc, m-a impresariat de m-a rupt. Pe urmă mi-a spus că la ea asta e de-abia încălzirea. Am avut noroc că ne-au găsit paparazzi, altfel cred că mă impresaria şi-acuma", susţine Dan Pulman, fotbalist legitimat la Damila Măciuca.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Ionut | Tuesday, 12.11.2013 10:41 Sport

National Cinematografic