După ce că nu e un mare antrenor (la cum a jucat Steaua miercuri, o băteam şi eu cu amicii de la bere), Cornel Ţălnar mai spune şi tâmpenii. Îl înţeleg pe undeva, până la meciul de miercuri nu-l bagă nimeni în seamă, nu-l întrebau nici măcar jucătorii de sănătate, iar acum, brusc, e băgat în seamă de presă. Nici măcar Turcu, care şi-a făcut operaţie de îngroşare a penisului (apropo de asta, sunt sigur că el s-a dus la mărire, dar n-a ştiu să se exprime), nu e atât de în atenţia presei ca Ţălnar.

 

Iată ce a zis Ţălnar azi: „Dinu n-o să plece niciodată de la Dinamo! Aici va muri!” Şi nu s-a referit la faptul că Dinu e muritor, că doar nu-l bănuia nimeni c-ar fi rudă de sânge cu Duncan MacLeod. Nu, Ţălnar i-a zis, cu o subtilitate caracteristică mai degrabă barosului, un fel de „Băi, Dinule, vezi că te caută moartea pe acasă!” Adică genul de afirmaţii pe care, de regulă, le face unu de i se zice Dumnezeu. Şi mă îndoiesc că Ţălnar a devenit prieten de pahar cu Dumnezeu doar pentru că a bătut o echipă de desculţi.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Friday, 19.03.2010 17:50 Sport

National Cinematografic