minge_fotbal_spartaPiţurcă are parte de probleme cu doar puțin timp înaintea startului oficial al primei partide din grupele de calificare pentru Campionatul European din Franța. În cursul unui antrenament, un jucător al naţionalei noastre a lovit prea tare cu şpiţul şi a trimis mingea într-un gard, unde s-a spart.

"Problema e că asta era singura minge pe care o avem, nu ne-am gândit să aducem unele de acasă, mai ales acum când companiile aeriene taxează extra pentru bagajul în plus", a precizat un oficial al naţionalei. "Dacă până la ora meciului nu găsim o altă minge sau nu reuşim s-o reparăm pe asta s-ar putea să fim nevoiţi să amânăm barajul".

Federaţia Greacă de Fotbal încearcă acum găsirea unei soluţii, o variantă fiind împrumutarea unei mingi din mediul privat, pentru câteva ore. Majoritatea cluburilor au refuzat oferta, temându-se ca jucătorii să n-o spargă şi pe asta.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Thursday, 14.11.2013 18:09 Sport

National Cinematografic