sport_olimpic_pipi_zapada“De câte ori să vă spunem? Acesta nu este un sport, prin urmare nu poate fi un sport olimpic!” Astfel a sunat comunicatul Comitetului Internaţional Olimpic, care a respins pentru a 8-a oară cererea de includere a scrisului cu pipi în zăpadă în rândul probelor de la Jocurile de iarnă.

“Tuturor ne place să facem asta când se aşterne primul strat de zăpadă curată şi albă”, a recunoscut liderulul Comitetului, schiorul Hans Eishoden. “Dar de aici şi până la a accepta scrisul numelui cu pipi în nămeţi ca probă olimpică e cale lungă. Gândiţi-vă cât de uşor e pentru un chinez pe nume Wu Xi şi cât de greu e, să zicem, pentru un islandez botezat Magnusson Bergþóruson Eggertsson. Pur şi simplu nu e fair-play.”

“Să nu ne pierdem speranţa. Dacă curling-ul a ajuns sport olimpic, putem şi noi”, a scris Victor Rolcea, reprezentant al Uniunii scriitorilor cu pipi în zăpadă. “Pe măsură ce lumea devine mai deschisă la schimbare, şansele noastre de a ne vedea visul cu ochii cresc şi ele. În prezent, lucrăm la un regulament standardizat pentru probele de viteză, rezistenţă şi caligrafie, cu care să ne prezentăm în faţa Comitetului anul viitor.”
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Friday, 29.11.2013 11:57 Sport

National Cinematografic