tolontan_in_lacrimiCătălin Tolontan efectiv a izbucnit azi în lacrimi, după ce a văzut cifrele de trafic ale investigaţiei sale Ruta secretă a milioanelor din Gala Bute. Prin comparaţie, o ştire banală de cinci rânduri despre Gigi Becali a făcut un trafic de zece ori mai mare. Surse din redacţia GSP spun că Tolo este deja la al 7-lea pachet de şerveţele, atât de afectat este.

Deşi colegii au făcut tot posibilul să-l înveselească pe Tolo, nimic nu a funcţionat. Degeaba a încercat Andrei Vochin să-i danseze din buric, în costum de cadână. Nici măcar Ovidiu Ioaniţoaia, care s-a costumat în indian şi i-a cântat YMCA, celebra piesă Village People, nu a reuşit să-l oprească pe Tolontan din plâns.

„Nu, nu e normal ce se întâmplă”, suspină fără oprire Tolontan. „Aproape că regret că Gigi Becali nu e implicat în mizeriile făcute de organizatorii Galei Bute. Din păcate, românii au devenit imuni la furturile din banul public, sunt lipsiţi de reacţie.”
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Wednesday, 04.12.2013 15:38 Sport

National Cinematografic