soci_germania_lotulCeva mai târziu decât celelalte delegaţii naţionale, nemţii au ajuns şi ei la Soci pentru Olimpiada de iarnă, transmite presa sportivă. Potrivit sportivilor nemţi, care au preferat să intre în Rusia pe jos sau cu tancul, traversând Nistrul şi Volga, reîntâlnirea cu iarna rusească a stârnit amintiri plăcute celor mai în vârstă.

Şi cei mai tineri s-au bucurat de călătorie, aflând că vor fi susţinuţi la Soci de cei peste 45.000 de prizonieri luaţi pe drum. “E exact aşa cum mi-a povestit bunicul”, spune Franz Panzerfaust, căpitan de patinatori. “Noroi, nămeţi, un viscol teribil, aşezări întregi rase de pe faţa pământului, boli groaznice, explozii asurzitoare, sportivitate şi mult fair-play.”

“Abia aştept să cucerim totul. Mă refer la medalii, ja?”, adaugă Otto Hodensack, general de brigadă în lotul de schi fond. “Fizioterapeutul nostru a efectuat câteva disecţii asupra prizonierilor şi a declarat că suntem în cea mai bună formă. După câţiva ani de rezultate dezamăgitoare, sper să obţinem nişte spaţiu vital pentru sportul german. După cum spune un vechi proverb nemţesc, Ausländer raus!”
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Thursday, 06.02.2014 18:25 Sport

National Cinematografic