bob_romanesc_anticLotul olimpic al României se va întoarce victorios acasă după ce şeful delegaţiei a reuşit să vândă bob-ul echipei unui colecţionar de antichităţi. Acesta a oferit 100.000 de euro pe el, câteva sticle de băutură precum şi bilete la cinema.

"Trebuie să recunoaştem că am scos un preţ bun", a spus Alexandru Tomescu, şeful echipajului de bob. "Dacă luam aurul primeam vreo 500 de euro de la statul român, două invitaţii la TV şi câteva pungi cu mâncare şi haine. Aşa, n-avem glorie da' avem bani cât să ne antrenăm pentru următoarea Olimpiadă".

Sportivii români au realizat performanţe incredibile, dealtfel, la Soci, organizatorii fiind impresionaţi nu doar de lotul de bob ci şi de reprezenzanţii nostri la biatlon. "N-am văzut pe nimeni să tragă atât de repede cu muscheta. Să pui plumbii, să cureţi ţeava, pui fitil şi arzi cremenea în mai puţin de 5 secunde, pe frigul ăsta... e o performanţă", a spus un jurnalist sportiv rus.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Thursday, 13.02.2014 08:09 Sport

National Cinematografic