vasluieni_alcool_olimpiadaVasluienii echipajului tip "doi plus câine" au obţinut prima medalie de aur pentru România, deşi nu aveau antrenament pentru sporturile de iarnă, specializarea lor fiind caterinca la adresa pompierilor şi a altor forţe detaşate  de ISU la inundaţii şi zăpezi.

Juriul a fost impresionat de echipajul român: „Atâta naturaleţe, rezemaţi de gard, cu vodca la picior şi scuipând coji de seminţe în cei care coborau ultima turnantă din Slalomul Uriaş, nu am văzut! Traducătorul ne-a ajutat să înţelegem câteva din îndemnurile care le-au adus puncte: «Du-te, bă, acasă!», «Bossulache! Te sună mă-ta!» sau «Sarmaleee! Ai clăparii din Dragonul Roşu!» ne-au făcut să dăm decizie unanimă pentru echipajul vasluian care reprezintă România”. Echipajul României a fost ajutat de câinele Meme, un mioritic şters, care latră foarte deranjant pe Facebook.

Singurul echipaj care le-a pus probleme vasluienilor a fost cel al Ungariei: „Avantajul lor era câinele Laszlo, un câine reformat care lătra urât şi sărea mereu cu perversa la Meme. Cu toate că noi avem un câine ieşit din formă, i-am făcut la sictir, i-am spart pe seminţe, iar injuraturile lor cu scula calului sunt, sincer, perimate", declară Ghiocel Asimionesei, liderul echipajului român.
Scris de Mihai | Monday, 17.02.2014 11:53 Sport

National Cinematografic