giovani_becali_igrasie_scuipatNici nu și-a luat bine în primire celula în care își va petrece următorii opt ani, că Giovanni Becali face deja prăpăd în închisoare. După numai câteva ore petrecute după gratii, impresarul a scuipat deja atât de mult încât a umplut pereții de igrasie și mucegai. „Este incredibil, n-am mai văzut în viața mea igrasie formată atât de repede. A pătruns până în celulele vecine, pereții aproape s-au dezintegrat, iar câteva gratii s-au desprins, chiar ne-a fost teamă că va evada. Mai mult, colegul său de celulă a fost la un pas de înec“, spune directorul închisorii.

Acesta se teme că Becali ar putea distruge complet închisoarea și a cerut să fie trimis în altă parte. „Dacă după doar o zi a făcut asemenea prăpăd, vă dați seama cam ce s-ar întâmpla în opt ani de zile. Probabil că după o săptămână închisoarea ar fi complet inundată. Să fie dus pe o insulă pustie, deși cred că și acolo ar crește nivelul oceanului și insula ar fi înghițită“, se plânge directorul.

Deși a încercat să-l convingă să se oprească din scuipat, impresarul nu a putut fi înduplecat. „I-am spus să înceteze, să nu se ajungă la tragedii, dar, când am intrat în celulă, m-a înjurat și a aruncat cu patul în mine“, a mai spus directorul.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Luchian | Wednesday, 05.03.2014 12:01 Sport

National Cinematografic