tolontan_in_lacrimiPanica s-a răspândit ca focul în California printre corupții din România. Într-o întâlnire secretă ce a avut loc la Palatul Mogoșoaia, mai mulți oameni cu relații în lumea politică și mediul de afaceri i-au cerut premierului Victor Ponta schimbarea lui Tolontan din funcția de redactor șef al Gazetei Sporturilor.

Deși a fost numit în această funcție cu mult timp înaintea accederii lui Traian Băsescu la putere, dușmanii lui Tolo cred că a ajuns la o înțelegere cu actualul președinte și de aceea nu a fost încă înlocuit. ”În mandatul său, Tolontan a dat jos miniștri, consilieri, secretari de stat iar anchetele sale au băgat în pușcărie o mulțime de oameni, chiar și pe Gică Popescu. A băgat la bulău mai mulți ca DNA-ul”, s-a plâns un politician.

Ponta s-a confesat unor apropiați că ia în calcul schimbarea lui Tolo din funcție cu un alt ziarist, mai maleabil și mai prietenos. Deși Horia Ivanovici părea o varintă bună, această propunere a fost respinsă, pentru că mănâncă mult iar numirea lui Cristian Țopescu este scoasă din discuție, pentru că asta ar însemna revenirea PNL-ului la guvernare. ”Cel mai bine să punem unul prost grămadă, inofensiv, care nu pricepe nimic dar pare arțăgos”, a spus premierul uitându-se cu subînțeles la Mircea Diaconu.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Monday, 07.04.2014 14:54 Sport

National Cinematografic