fitness_grasa_zumbaUşor-uşor, cu maşina sau cu taxiul, românii pasionaţi de fitness s-au întors în sălile de zumba şi kangoo jumps, după un Paşte extrem de prolific în aportul de proteine. Accesul unora a fost însă îngreunat de mirosul puternic de drob, usturoi şi stufat de miel.

Instructorii spun că aşa e mereu după sărbătorile mari: "Chiar şi iarna, după Crăciun, facem exerciţiile cu geamurile deschise, că nu se poate sta de mirosul de cârnaţi", spune Decebal Popescu, instructor de fitness.

"În primele zile de după Paşte fetele fac exerciţiile cu o bucată de pască în mână, unele mai ciocnesc ouă şi le mănâncă în sală, ca să nu le scadă glicemia", a mai spus Decebal Popescu.

Ca în fiecare an după perioade de dezmăţ caloric, apar şi accidentele: o româncă înscrisă la kangoo jumps a suferit o contuzie după ce i s-a lovit burta de podea în urma unei sărituri mai îndrăzneţe, iar o sală de sport din Bucureşti a fost avariată după ce o sportivă a alunecat şi a rupt parchetul cu fundul.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Wednesday, 23.04.2014 13:57 Sport

National Cinematografic