tolontan_in_lacrimiUn eveniment bizar a avut loc astăzi când Arhire Popescu, celebru om de afaceri şi preşedinte al Partidului Anti Ecologist Român (PAER) a făcut turul televiziunilor încercând să convingă opinia publică că a făcut evaziune fiscală în nenumărate rânduri. Pentru că unii moderatori nu ştiau ce să mai creadă, a trimis poze cu proprietăţile sale, arătând că nu ar fi putut să le achizitioneze fără bani negri.

Episodul este povestit cu lux de amănunte de femeia de serviciu a domnului Popescu. "Se anunţa o zi ca oricare alta. Stăpânul îşi savura cafeaua în birou, când a observat că dintr-o maşină parcată în faţa casei coboară Cătălin Tolontan. Brusc, a devenit alt om. A început să urle la mine că este nevinovat, după care şi-a sunat soţia, să scoată de urgenţă nu ştiu ce aur de la bancă. Nici asta nu l-a liniştit, astfel că după numai câteva minute era în direct la un post TV. Pentru că cei de la DNA nu i-au răspuns, a plecat la Fisc cu mai multe serviete cu bani pe care vrea să le lase acolo", a declarat pentru Mezzo Tv doamna Jeana, menajera dânsului.

Surse autorizate susţin că este vorba de o coincidenţă nefericită, Cătălin Tolontan fiind de fapt clientul unui magazin situat lângă vila domnului Popescu, de unde își cumpără otravă și pelin pentru scris.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Laurentiu | Friday, 25.04.2014 12:45 Sport

National Cinematografic