Deşi e accidentat şi nu se antrenează, David Beckham are toate motivele să gâfâie: Victoria îl obligă să facă sex de 5 ori pe zi. Dar nu cu cine vrea el, ci de fiecare dată cu ea. Şi nici măcar pentru că Victoriei îi place sexul cu Beckham, ci pur şi simplu pentru că femeia vrea neapărat o fetiţă.

Vizibil epuizat, Beckham abia a fost în stare să lege câteva cuvinte: “Se spune despre Ferguson că este un antrenor dur, care face antrenamente intense. Sau despre Cappelo. Am fost antrenat de amândoi şi, credeţi-mă, antrenamentele lor sunt plimbări în parc comparativ cu cantonamentul pe care mi l-a impus Victoria. Dar frica mea cea mai mare este acum ca nu cumva să avem din nou băieţel.”

Dacă nici de data asta nu va avea fetiţă, cel mai probabil Victoria îi va face operaţie de schimbare de sex unuia dintre băieţii pe care-i are deja cu Beckham.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Thursday, 08.04.2010 18:00 Sport

National Cinematografic