radu_banciu_jigniri_peste_jigniriDeranjat că lumea i-a sărit în cap după ce a făcut-o țărăncuță pe Simona Halep, celebrul jignitor Radu Banciu a revenit cu explicații. Chestia de la B1TV spune că reacția lui a fost generată de frustarea că are un penis extrem de mic. El chiar s-a arătat surprins că trebuie să precizeze că o are mică, fiind convins că deja toată lumea știa că ăsta este motivul pentru care jignește în emisiunea sa.

”N-am 2 centrimetri, ca Măruță, dar abia ajung la 5 centimetri. Iar asta abia după ce am băgat bani grei în operații de mărire de penis. E frustrant, dacă ar mai exista și alți oameni cu un penis atât de mic, cu siguranță m-ar înțelege. În loc să mă acuzați pentru că am jignit-o pe Simona, ar trebui să mă compătimiți. Pentru că asta merit, compasiune”, a recunoscut Radu Banciu.

Într-o încercare penibilă de a-și spăla imaginea, Radu Banciu a povestit că nu este atât de penibil pe cât îl consideră lumea. ”Numai eu știu cât m-am abținut să mă iau de Neșu! Îmi venea emisiune de emisiune să-i zic niște chestii nasoale, dar m-am abținut. Nu sunt chiar atât de lipsit de decență pe cât se spune. Repet, de panarama de Neșu nu am zis absolut nimic în emisiune, ar trebui să se aprecieze asta”, a scris Banciu pe Facebook.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Tuesday, 10.06.2014 03:39 Sport

National Cinematografic