Mircea_Lucescu_despre_sansele_cu_barcelonaParcursul aproape perfect de la Roland Garros a atras atenţia presei asupra noii senzaţii a tenisului românesc. Se pare că meritul exclusiv al carierei Simonei i se datorează, de fapt, lui Mircea Lucescu. Simona intra astfel într-un club select care-i mai include pe Yuri Gagarin, Picasso, Cruyff, Maradona dar şi Barack Obama, toţi descoperiţi de Lucescu pe când erau cvasinecunoscuţi.

Episodul este povestit cu lux de amănunte de antrenorul lui Şahtior. “Eram în cantonament la Mamaia cu Rapid când deodată văd o fată care bătea mingea de tenis la perete. Mi-am zis că ar putea ajunge o mare campioană, aşa că am început să-i dau nişte sfaturi. Ştiţi, ea pe atunci lovea cu rama, cu latul cum spunem noi. Abia după ce am discutat a început sa lovească cum trebuie”, a menţionat Lucescu.

Martorii acelui eveniment relatează că, pentru Simona, întâlnirea a fost de rău augur. Se pare ca în timp ce discuta cu Lucescu, Dănuţ Lupu i-ar fi furat rachetele si mingile, pe care la scurt timp le-a vândut unor turişti străini.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Laurentiu | Tuesday, 10.06.2014 12:01 Sport

National Cinematografic