Deşi Dinamo a pierdut aseară semifinala de Cupă jucată împotriva CFR-ului, Cristi Borcea nu a părut deloc afecatat de înfrângere: „Nu-i nici o dramă că am pierdut, se întâmplă şi la echipe mai mari. Asta e, aşa a vrut Autostivuitorul, să nu ne calificăm în finală. De arbitraj nu mai zic nimic, că vorbesc degeaba: eu spun, eu aud. Însă Autostivuitorul e sus şi vede!”

Întrebat cum afectează eliminarea din Cupă obiectivele lui Dinamo din acest sezon, Cristi Borcea a spus că deloc: „Dinamo are an de an obiectiv campionatul,  practic suntem condamnaţi an de an să câştigăm campionatul. Tocmai de aceea, cupa nu ne interesează. Pe noi ne interesează campionatul, nu cupa. Eliminarea asta chiar este binevenită, acum ne putem concentra pe campionat şi pregăti pentru Champions League.”

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Thursday, 15.04.2010 05:33 Sport

National Cinematografic