Există o categorie de oameni care comentează de site-urile de ştiri – postacii, cum le-a rămas titulatura după ultimele alegeri prezidenţiale.  Cei mai haioşi sunt cei care îşi dau cu părerea despre sport. Indiferent de domeniu, referinţa lor rămâne fotbalul. Azi, de exemplu, la o ştire cu Bute a apărut următorul comentariu: „Poate învaţă ceva şi fotbaliştii noştrii de la Bute!” La fel, fetele de la Oltchim, după ce tocmai s-au calificat în finala Ligii Campionilor la handbal, sunt date exemplu pentru fotbalişti de către postaci.E interesant că toată lumea se plânge în comentarii că e prea mult fotbal peste tot, însă nici măcar la un meci de box sau unul de handbal nu pot să uite de fotbal. Plus de asta, nu cred că Messi a ajuns mare fotbalist pentru că a făcut box sau handbal în copilărie. Dacă e să înveţe de la cineva, ar trebui să înveţe de la fotbalişti, nu de la boxeri sau handbaliste.

Mă rog, există şi excepţii, fotbalişti care chiar au învăţat ceva de la Bute. Mihăiţă Pleşan, de exemplu, care joacă fotbal într-un sezon cam de câte ori boxează Bute într-un an.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Monday, 19.04.2010 14:29 Sport

National Cinematografic