Fostul internaţional Ionel Ganea este acuzat de nevastă că o bate cu săltăticie, la şah. Dana Ganea a declarat că soţul ei se întoarce seara acasă beat şi, încă duhnind a vin prost, o bate la şah până adoarme. Vecinii spun că nu se pot odihni din cauza zgomotelor care se aud din apartamentul celor doi.

“Aseară femeia striga: Ajutor, luaţi nebunul de pe mine”, povesteşte Marieta Gelu, vecina de palier cu Ionel Ganea. „Am sunat la poliţie, au venit aici doi agenţi, dar au zis că nu se bagă, probabil le era frică să nu-şi ia şi ei bătaie, mai ales că nu se pricep prea bine la şah, nu-i duce capul.”

Soţia lui Ganea mărturiseşte că le-a povestit prietenelor şi rudelor prin ce coşmar trece, dar acestea nu au fost de partea ei. “M-am plâns unor prietene, dar ele spun că într-un fel e şi vina mea, că sunt şi eu proastă că iau bătaie. Ar trebui să fac ceva, orice. Poate că nu-i cea mai bună idee să mă bazez pe regină şi să sacrific turele.”

Dana Ganea recunoaşte însă că nu l-a învins niciodată pe fostul internaţional, că nu i-a dat niciodată mat. „Eu sunt bună doar la pat”, a mărturisit ea, într-un final.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Dan | Tuesday, 20.04.2010 12:07 Sport

National Cinematografic